Water massage

Waterheling met Louise – voor fysiek en innerlijk welzijn

Review “Water flow seance, door het water meegenomen door Louise voelt als een eindeloze, liefdevolle reis. Gedachteloos gedragen door het water en haar veilige bedding. Gekoesterd door de warmte van het water, danste ik, zweefde ik, mocht ik klein zijn en groots en volledig aanwezig in één. Dankbaarheid voel ik voor haar wezen dat ten dienste staat om jou en mij een stuk heling en inzicht te geven. Dank, Louise!”

In het warme aquawellness bad van Centre du Lac in Pijnacker geef ik je een helende watermassage. Dat doe ik als een dans, vloeiend, door een serie van bewuste bewegingen met dynamische en koesterende momenten. De sessies zijn 1 op 1, zodat het hele bad, gevoelsmatig voor jou is en ik met mijn hele aandacht bij jou ben.

Tijdens de hele sessie lig je, ondersteund door drijfbandjes aan je benen, horizontaal in het water, waarbij ik je hoofd en nek ondersteun. Zo kan je het maximale effect van gedragen worden ervaren. Met je ogen dicht (als je dat wilt) laat je je wiegen en voortbewegen door het water. Ik blijf zelf staan in het bad, en zorg ervoor dat jouw gezicht, neus en mond aldoor boven water blijven, zodat je op een natuurlijke manier kunt blijven ademen.

Fotoshoot in Centre Du Lac Pijnacker Watermassage Louise Tuin

Zelf hoef je niks te doen. De massagebewegingen, die ik maak door jou door het water te bewegen, zijn gebaseerd op de Shiatsu-leer. Ze zorgen voor strekking, uitlijning en lengte van je wervelkolom. Het warme water voegt warmte, geborgenheid en fluïditeit toe, zodat je zowel mentaal als fysiek makkelijker spanning kan loslaten en kan laten stromen wat vast zat. Door de bewuste afwisseling tussen dynamische bewegingen en momenten van rust, kan je precies de stroming en heelwording ontvangen, die jij op dat moment nodig hebt.

Watermassage Louise Tuin Fotografie: Esther de Cuijper Sauna Centre Du Lac

Zo zijn de effecten van de dans voor iedereen uniek, en elke keer weer anders. De ervaring kan vooral fysiek ontspannend zijn, of juist helend op mentaal en emotioneel gebied. 

Voor wie is een waterheling geschikt?

Mensen die affiniteit hebben met water zullen zeker genieten, maar ook zonder die affiniteit heb je veel profijt van een waterheling. Het is een krachtige manier om uit je hoofd en in je hart te komen, bij jouw pure essentie. Niets hoeven, alleen zijn, gedragen en bewogen worden. 

Je kunt de waterheling zien als cadeau, een traktatie voor jezelf of voor iemand anders. 

Mensen met fysieke klachten hebben baat bij waterheling, of het nu gaat om spierspanning, hoofdpijn, druk op de borst of andere klachten, omdat het lichaam ‘op slot’ zit.

Maar ook bij stress, emotionele klachten, zorgen en trauma-gerelateerde klachten kan de sessie zorgen voor verlichting, koestering en heling. De sessies zijn zo mild en speels, dat ze ook voor zwangere vrouwen en kinderen geschikt zijn. 

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

Watermassage Louise Tuin Fotografie: Esther de Cuijper Sauna Centre Du Lac

Praktische dingen

Een sessie duurt 1uur en 30 minuten, waarvan 1 uur in het water. We ontmoeten elkaar bij Centre du Lac in Pijnacker. Er is geen aparte entrée nodig voor de sauna. Na de sessie kun je douchen in de faciliteiten van Centre du Lac. Omdat de effecten blijven doorwerken bied ik ook (graag) een traject van 3 sessies aan, met voordelige tarieven.
De sessies worden gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. Het kan op een tijd die voor jou geschikt is, overdag of s’avonds.

Tarieven

Deze beantwoord ik graag telefonisch of per mail Louise_tuin@hotmail.com

Nieuwsgierig?

Ik hoor graag van je!

per mail, louise_tuin@hotmail.com of mobiel 06-15883588