Video les

Om Critical Alignment Yoga te beoefenen is stembegeleiding essentieel. Dat maakt het voor mij goed over te brengen in een video les. Voor het gemak van thuis oefenen, in je eigen omgeving, zonder reistijd en kosten, maak ik 1x per week een Critical Alignment Yoga video les. De les wordt als een normale les gegeven, iedere week opnieuw met de inspiratie van die week en dat moment. Omdat ik weet wie mee doet aan de les, zit er ook een persoonlijk element in. Daarom vind ik het zo leuk om te doen, net zo leuk als een live les.

Kies zelf wanneer je de les doet. Je ontvangt 1 x per week een persoonlijk bericht met een link en wachtwoord. Deze link is voor 1 week geldig. Het vraagt wel de nodige discipline, maar zoals dat bij alles werkt, krijgt je er ook wat voor terug. Namelijk alle voordelen van Critical Alignment yoga, in je thuis omgeving.

Een video les van mij is effectief omdat de stem begeleiding bij Critical Alignment Yoga centraal staat. En dat is de kracht van mijn les. Omdat veel van de oefeningen redelijk snel bekend worden, kan je ‘in tunen’ op mijn stem begeleiding, meer dan dat je naar een scherm hoeft te kijken. Zo kan je gemakkelijk de begeleide ontspannings- en kracht oefeningen met vertrouwen volgen.

Heb je vragen, dan kan dat via de mail beantwoord worden, en er zijn regelmatig workshops!

Workshops

Ik geef regelmatig op een zaterdag een Critical Alignment Yoga workshop, met als hoofddoel : live les geven aan de video groep. Hier kan je vragen stellen en de voordelen van een live les ervaren.

Je bent ook welkom op een maandag avond voor de live les in Delft, van 19:30 to 20:45.